CARIOS PADAMELAN 15:28 | Numutkeun putusan ti Ruh Allah, kitu deui ti jamaah; ka para saderek moal bade ditambih ku kawajiban-kawajiban anu abot sapertos kitu, iwal ti ieu pepeling:
Share this Verse:

FREE!

One App.
1,800+ Languages.

Learn More